شروع مکالمه

روی دکمه کارشناس مربوطه کلیک کنید و پس از ورود به حساب واتساپ خود گفتگو را شروع کنید

صنعت افرین سانیار

کارشناس فروش

فروش گلوتن

فروش گلوتن

فروش گلوتن به صورت عمده در سراسر کشور

شرکت سانیار عرضه کننده گلوتن به صورت عمده در اصفهان و سراسر کشور است.  ما مفتخریم با نمره بالای رضایتمندی مشتریان اعتماد آن‌ها را جلب نماییم. فروش گلوتن جهت مصارف گوناگونی از جمله:
 خوراکی
 دارویی
صنعت چسب
تولید آدامس

ارسال به سراسر ایران

اطلاع از قیمت و ثبت سفارش: ۰۹۹۲۸۴۷۱۵۸۴ (واتس‌آپ)

ساعات تماس: ۹ الی ۱۷

درخواست ثبت سفارش گلوتن

گلوتن چیست؟

 

گلوتن نام یک ترکیب پروتئینی است که به‌طور طبیعی در دانه‌های جو، گندم، چاودار و… یافت می‌شود. ماده از ترکیب شدن دو پروتئین دیگر به نام‌های گلیادین و گلوتنین تشکیل شده است. از لحاظ علم شیمی، پروتئین‌ها از رشته‌های بهم پیوسته به نام آمینواسید تشکیل می‌شوند. این رشته‌ها می‌توانند روی یکدیگر پیچیده و جمع شوند و به یک ترکیب جدیدتر با خواص متفاوت به نام گلوتن تبدیل شوند. علت چسبناکی گلوتن وجود این رشته‌ها و ترکیب شدن با یکدیگر است.

روش‌های محدودی برای جداسازی گلوتن از آرد وجود دارد. متد مارتین از قدیمی‌ترین روش‌های جداسازی گلوتن از آرد است. در صنایع نیز برای جداسازی گلوتن از روش مارتین استفاده می شود. مزایای استفاده این روش این است که تجهیزاتی محدودی برای انجام جداسازی نیاز است. این فرایند یک روش آسان و بسیار مناسب برای خطوط تولید کوچک است. این مزایا از عوامل مؤثر در کاهش قیمت فروش گلوتن است.

 

متد مارتین:

 

 مارتین برای جداسازی بدین صورت است که ابتدا آرد را به خمیر تبدیل نموده و با استفاده از دستگاه ترومل نشاسته از گلوتن جدا میشود. سپس در یک جداکننده نشاسته درجه یک و درجه دو از یکدیگر جداسازی می‌شوند. در ادامه فرایند نشاسته درجه یک و درجه دو و گلوتن بطور جداگانه خشک و آبگیری می‌شوند.

 

روش هیدروسیکلون:

 

یکی دیگر از روش‌های جداسازی گلوتن از آرد روش هیدروسیکلون است که تقریبا مشابه با روش مارتین است. تفاوت این روش این است که جداسازی گلوتن از آرد در یک هیدروسیکلون انجام می‌شود. این روش هنوز در کشور رواج نیافته است ولی کشور چین از کشورهایی است که با این روش گلوتن را از آرد جدا میکند. از مزیت‌های این روش کاهش هزینه تولید گلوتن است.

تولید گلوتن

محصول جانبی فرایند تولید اتانول:

 ماده در این فرایند تولید اتانول به عنوان یک محصول جانبی تولید می‌شود. برای اطلاعات بیشتر درباره محصولات جانبی اتانول، این مقاله را مطالعه بفرمایید.

گلوتن در چه صنایعی کاربرد دارد؟

 

شناخت مزایا و فواید استفاده از گلوتن برای بدن باعث شده است که این ماده بخش عمده‌ای از رژیم غذایی ما را دربرگیرد. لذا تولید کنندگان توجه ویژه‌ای بر روی فروش گلوتن و بازار آن دارند. از کاربردهای این ماده استفاده در نانوایی و پخت نان است. وجود گلوتن در خمیر نان باعث به دام انداختن گازهای تخمیر شده و عامل حجیم شدن نان است. بدلیل چسبناک بودن گلوتن، نان حاصله دارای نرمی و کشسانی بافت است. جلوگیری از بیات شدن نان نیز از مزایای استفاده از گلوتن است.

یکی دیگر از کاربردهای گلوتن در غنی سازی آرد ماکارونی و رشته سوپ و سویا است. تهیه آمینواسیدها، آدامس، در صنایع چسب، کارتن سازی، مواد دارویی، نوشابه، شربت‌ها، مواد شبه گوشت و… از سایر کاربردهای استفاده از گلوتن است.

کاربردهای گلوتن

مضرات استفاده از گلوتن برای بدن چیست؟

 

تاکنون مزایا و کاربردهای زیادی برای این ماده کشف شده است. برای گلوتن مضرات خاصی ذکر نشده است. تنها دلیلی که پزشکان بعضی از بیماران را از خوردن گلوتن منع می‌کنند داشتن بیماری سلیاک است. بیماری سلیاک در حقیقت یک بیماری خود ایمنی محسوب می‌شود. بدن افرادی که به این بیماری مبتلا هستند نسبت به گلوتن واکنش نشان می‌دهند. سیستم ایمنی بدن گلوتن را یک عنصر خارجی تلقی کرده و برای از بین بردن آن اقدام می‌کند. مورد حمله قرار گرفتن گلوتن باعث وارد شدن آسیب‌هایی به سطح جذبی روده می‌شود. این امر سبب می‌شود که سایر پروتئین‌ها، چربی‌ها، ویتامین‌ها و سایر موادی که بدن به آن نیاز دارد توسط روده جذب نشود. لذا خوردن گلوتن برای این دسته از افراد مضر می‌باشد. افرادی کمی در دنیا هستند که به چنین بیماری‌ای مبتلا هستند.

 

یکی از مهم‌ترین و گسترده‌ترین کاربرد گلوتن، استفاده از آن درصنعت دام و طیور است. گلوتن گندم و ذرت عموما دارای 75 تا 80 درصد پروتئین است که حداکثر دارای 8 درصد رطوبت می‌باشد. منبع اصلی تأمین پروتئین و اسیدهای آمینه مورد نیاز دام و طیور کشور گلوتن می‌باشد. استفاده از گلوتن برای خوراک آبزیان نیز در کشور رایج می‌باشد. این ماده می‌تواند پروتئین‌های مورد نیاز آبزیانی از قبیل میگو و قزل آلا را به راحتی تأمین و نیاز کشور را برطرف نماید.

شرکت صنعت آفرین سانیار مفتخر است که برای اولین بار با طراحی و ساخت دستگاه جداساز گلوتن، در راستای خودکفایی و تأمین نیازهای کشور گامی موفق و مثمر ثمر بردارد. محصولات ما کاملا بومی بوده و از دانش تا تولید و فروش، کاملا متکی به دانش و فناوری ایرانی است. فروش گلوتن سانیار در درصد خلوص 50 و 80 درصد بوده و از کیفیت و قیمت رقابتی عالی برخوردار می‌باشد. برای اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.